top of page

Velvære for syke mennesker, hjelp til omsorgspersoner, arv, sport, ... Sothys er engasjert.

Sothys er også...
Velvære for syke mennesker.

En tilhenger av foreninger som tar vare på syke menneskers ve og vel.

Å bringe unike øyeblikk av avslapning og ro til sine kunder, slik er kallet til Sothys behandlinger og protokoll.

Som en del av partnerskap med Ligue contre le cancer, Maison du bien-être og forskjellige sykehus, gir spesialtrente sosioestetikere Sothys omsorg til pasienter for å hjelpe dem med å overvinne sine smertefulle prøvelser, gjenskape en kobling, en kommunikasjon for å unngå tap av selvtillit og fristelsen til å trekke seg tilbake i seg selv.

Kunst.

Estetikk, følelser og raffinement er verdier som de profesjonelle skjønnhets- og velvære hevder sammen med kunstens verden. Disse felles verdiene ønsker Sothys å bringe til live og har i årevis vært involvert ved å støtte kunstneriske arrangementer der innovasjon og kreativitet blir hedret.

Kjærligheten til kunst er god bare hvis den deles. Og det er i denne ånden Sothys jobber for å fremme kunstneriske uttrykksmåter så varierte som kino, fjernsyn, musikk og lyrisk kunst.

Kunst, som en kilde til velvære, som en kunst å leve.

Arv.

Sothys har alltid fremmet den menneskelige og den franske opprinnelsen til produksjonen. Vi er forpliktet til å forbedre og beskytte arven er en naturlig forlengelse av det, spesielt i Corrèze-området.

Eksempler på dette engasjementet inkluderer renovering av kirker i området, Saint-Hilaire La Combe i Curemonte, Saint-Pierre-ès-Liens i Noailhac og etableringen av moderne glassmalerier i Chapelle des Pénitents i Collonges.

Bevaring av vår franske arv.

På sosiale nettverk

Oppdag våre forskjeller og våre verdier.

HVEM VI ER ?

Oppdag de eksepsjonelle Sothys-spaene rundt om i verden.

REIS MED SOTHYS

Finn din hudpleieklinikk/spa og bestill dine Sothys-produkter på nett!

BESTILL PÅ NETT

HVEM
ER VI?

REIS MED
SOTHYS

BESTILL PÅ
NETTE

bottom of page