top of page
BeachClubBg.jpg

BEACH SPA MENU

45 MIN

AFTER-SUN FOR ANSIKT OG KROPP

EN AVSLAPPENDE OG LUKSURIØS BEHANDLING FRA SOTHYS PARIS SOM MED SINE MARKEDSLEDENDE FORMLER PLEIER HUDEN ETTER SOLING.

1.095,-

20 MIN

RYGG- OG NAKKEMASSASJE

EN GOD OG AVSPENNENDE BEHANDLING SOM LØSER OPP STIVE OG ØMME MUSKLER, ØKER BLODSIRKULASJONEN OG HJELPER MOT MUSKELSMERTER.

595,-

20 MIN

LEGG - OG FOTMASSASJE

EN AVSLAPPENDE BEHANDLING FOR DINE BEN.

595,-

HOTEL SPA MENU

UTVALGTE BEHANDLINGER

45 MIN

HAVBLIKK (ANSIKT)

CRYO-EYE PROFESSIONAL TREATMENT. TA VARE PÅ ANSIKTETS MEST DELIKATE OMRÅDE MED DENNE BEROLIGENDE OG OPPFRISKENDE BEHANDLINGEN DESIGNET FOR ØYEPARTIET. SPESIELT UTVIKLET FOR Å LINDRE POSER, REDUSERE MØRKE RINGER, BEKJEMPE TØRRHETSLINJER OG RYNKER.

1.145,-

50 MIN

SOTHYS KLASSISK (ANSIKT)

I DENNE BEHANDLINGEN TILPASSES ALLE PRODUKTENE TIL DIN HUDTYPE OG -TILSTAND. HUDEN RENSES, SKRUBBES OG FÅR EN DYPRENS FØR VI TILFØRER KONSENTRERTE PLEIESTOFFER I FORM AV AMPULLE SKREDDERSYDD FOR DIN HUD. AVSLUTTES MED EN TILPASSET MASKE OG UTVALGT SERUM, ØYE- OG DAGKREM.

1.395,-

75 MIN

YOUTH INTENSIVE TREATMENT (ANSIKT)

MÅLRETTET BEHANDLING FOR Å KJEMPE ALDRINGSTEGN. BEHANDLINGEN KAN TILBYS ALLE ALDRE SOM VIL FOREBYGGE OG MOTVIRKE SINE ALDRINGSTEGN OG DEN KAN UTFØRES PÅ ALLE HUDTYPER, DAMER SOM MENN.

1.895,-

50 MIN

100% ØKOLOGISK SOTHYS ORGANICS® (KROPP)

SENK PULSEN OG ÅPNE SANSENE FOR DENNE AVSPENNENDE OG NÆRENDE MASSASJEN. LA DET VARME, ØKOLOGISKE SHEA BUTTER SMELTE INN I HUDEN MED HJELP AV TERAPEUTENS VARME HENDER OG OPPDAG DE RENE DUFTENE MED HINT AV SITRUS OG STJERNEANIS.

1.395,-

75 MIN

HANAKASUMI™ (KROPP)

MED INSPIRASJON HENTET FRA JAPANSKE TRADISJONER TAR DENNE BEHANDLINGEN DEG MED PÅ EN SENSORISK REISE FYLT MED UTSØKTE DUFTER OG TEKSTURER. HANAKASUMI™ ER TILPASSET ALLE SOM ØNSKER EN AVSLAPPENDE OG NÆRENDE BEHANDLING FOR KROPPEN OG SINNET. FÅ EN DOBBEL MEKANISK- OG ENZYMATISK PEELING, MASSASJE AV HELE KROPPEN MED FOKUS PÅ FØTTENE, ALT PAKKET INN I ET TOTALT AVSPENNENDE RITUALE. (IKKE EGNET FOR GRAVIDE)

1.895,-

135 MIN

KRAGERØ RESORT DRØMMEDAG (ANSIKT & KROPP)

SECRETS DE SOTHYS®. EN KROPPSBEHANDLING I 3 TRINN: ETTER ET VELKOMSTRITUALE FOR Å VEKKE SANSENE OMSVØPER EN SMELTENDE SKRUBB KROPPEN DIN, ETTERFULGT AV EN NÆRENDE MASSASJE SOM FORFLYTTER DEG TIL EN TILSTAND AV DYP AVSLAPNING. VÅR ANSIKTSBEHANDLING I 8 TRINN SOM KOMBINERER EN SENSORISK SMINKEFJERNING, ULTRAEFFEKTIV PEELING, FANTASTISKE MASSASJER, HØY-EFFEKTIVE MASKER OG EN KJØLENDE AVSLUTNING, FOR KOMPROMISSLØS, SUBLIM SKJØNNHETSPLEIE. (IKKE EGNET FOR GRAVIDE)

3.695,-

SUVEREN SOLBESKYTTELSE

FRA SOTHYS PARIS

EN KOMPROMISSLØS SERIE SOLPRODUKTER SOM BESKYTTER DIN HUD FRA SOLENS SKADELIGE STRÅLER SLIK AT DU KAN NYTE SOMMEREN MED ÉN MINDRE BEKYMRING.

KONTAKT BETJENINGEN FOR BOOKING

bottom of page