top of page

Fordi soleksponering ikke er uten risiko for hudens ungdomskapital

Sothys har utviklet en ny solpleieserie for å beskytte huden og beskytte dens naturlige forsvarssystem mot de av solens stråler som er ansvarlig for tidlig aldring av huden.*

*For produkter med SPF

5 nye produkter som kombinerer nytelse og effektivitet!

Produkter som beskytter, behager og forbedrer!

Oppdag den nye solpleieserien med delikate toner av Tiare-blomst og vanilje!

Beskyttende hudpleie:

 • Youth-krem med SPF 50 for ansikt og sensitive områder

 • Youth-olje med SPF 30 for ansikt, kropp og hår


Hudpleie etter soling:

 • After-sun youth-krem for ansikt

 • Beroligende after-sun-melk for kropp


Hudforbedrene:

 • Skimrende olje for hår og kropp

Beskyttende hudpleie!

En SPF50 krem og en SPF30 olje.

Oppdag ultrasensoriske, ikke-klebrige, ikke-dehydrerende og ikke-blekende formler som etterlater et ultralett beskyttende slør på huden:
 

 • YOUTH-KREM MED SPF 50 FOR ANSIKT OG SENSITIVE OMRÅDER

Denne fine, omsluttende og delikat parfymerte kremen gir huden din et høyt nivå av beskyttelse samtidig som den bevarer sin ungdommelighet.
 

 • YOUTH-OLJE MED SPF 30 FOR ANSIKT, KROPP OG HÅR

Denne lett teksturerte oljen med en silkemyk finish legger seg på huden som et delikat parfymert beskyttende slør. Ideelt beskyttende, hudens ungdommelighet bevares og den solkyssede hudfargen blir gradvis mer strålende.

After-sun og skimrende olje for hår og kropp!
Opplev de 3 nye after-sun behandlingene i din Sothys-salong eller spa!

Forbedre huden din

To silkemyke teksturer med plantebaserte aktive ingredienser spesielt valgt for å behage og  forbedre huden etter eksponering:

 • AFTER-SUN YOUTH-KREM: Denne reparerende kremen bidrar til å berolige huden etter soleksponering. Huden fremstår som regenerert med en solkysset glød, og dens ungdommelighet er bevart.

 • BEROLIGENDE AFTER-SUN MELK: Denne lotionen har en flytende og nærende tekstur og smelter inn i huden for å gi komfort samt friskhet og gjenfukting av huden. Det bidrar til å lindre brennende følelser og bevarer hudens ungdommelighet.

 • SKIMMERING OLJE FOR HÅR OG KROPP: Denne perlefargede oljen med sin satengfølelse og solfylte duft nærer hudens dyrebare shea- og buritioljer og bevarer den vakre solkysset gløden.

Det beste fra vitenskap og natur

SOTHYS ADVANCED RESEARCH

 

Sothys Advanced Research har valgt passende UVA/UVB -filtre på alle beskyttelsesnivåer for å tilby optimalisert forsvar må solens skadelige stråling; og kombinerte dem med aktive hudpleieingredienser med høy ytelse for å gi huden et omfattende forsvar og dermed begrense tegn på aldring av huden.

SOTHYS ER EN PARTNER AV TENAKA

Nyt å beskytte huden din

Sothys har vært en ledenede innen profesjonelle behandlinger i over 75 år, og tilbyr et unikt konsept med after-sun behandlinger for å tilby en velvære-pause med sommerlige toner av Tiare-blomst og vanilje:
 

 • 100 % CUSTIMOZED - KROPPSBEHANDLING

 • AFTER-SUN ANSIKTSBEHANDLING

 • AFTER-SUN ANSIKTS- OG KROPPSBEHANDLING

TENAKA

 

Et sosialt og solidarisk selskap som bidrar til regenerering av korallrev i beskyttede marine områder i koralltriangelet, et episenter for globalt marint biologisk mangfold.
På bakken, på den malaysiske halvøya, vil et rev bli restaurert på vegne av Sothys i hjertet av dette marine beskyttede området.

På sosiale nettverk

Oppdag våre forskjeller og våre verdier.

HVEM VI ER ?

Oppdag de eksepsjonelle Sothys-spaene rundt om i verden.

REIS MED SOTHYS

Finn din hudpleieklinikk/spa og bestill dine Sothys-produkter på nett!

BESTILL PÅ NETT

HVEM
ER VI?

REIS MED
SOTHYS

BESTILL PÅ
NETTE

bottom of page